FORDELER OG VERDIER
Komplett gruppetrening system for både individuell trening og gruppetrening på treningssenter, idrettslag og videregående skoler.
Enkelt for deg å bruke enten som klubbmedlem, gruppetrening instruktør, personlig trener, eller som har ledelsesansvar for gruppetrening på et treningsenter eller i en kjede.
Lag ditt eget treningsprogram og en treningspresentasjon for gruppetreningstimer eller individuell trening.
Velge mellom ulike gruppetreningtimer og konsepter som aerobic, spinning, innendørs roing og løping når du som gruppetrening instruktør ønsker å lage din egen unike øktpresentasjon og vise på veggskjerm(er).
Legg til musikk, video, animasjon, bilder og tekst til treningspresentasjonen og også lagre det i ditt multimediebiblioteket.
Lage og tilpass ditt treningsprogram og treningspresentasjon med bruk av Showfit Class Creator sin hovedmeny og 5 ulike faser.
Showfit Class Creator er både et pedagogisk presentasjonsverktøy og et profesjonelt arbeidsverktøy.
Du kan lage din egen og unike intensitet- og landskapsprofiler for sykling, løping, roing, langrenn og crossfit, samt flere gruppetreningskonsepter.
Start med å velge mellom 3 og opp til 10 intensitetssoner, samt tilpasse med fargesoner og intensitet tall intervaller. F.eks 70-80% for sone 7.
Lag din egen og unike intensitetsprofil, og få oversikt over hvor mye tid / prosentandel du har planlagt for hver sone.Få oversikt og endre profilen til du er fornøyd.
Du kan lage din egen og unike motstandsprofil - watt, spesielt relatert til gruppetreningstimer for sykling.
Definer musikken din, spillelisten og tidslinjen.
Du kan velge å vise eller skjule sangnummer, intensitetssone nummer, samt om ulike typer tidsbokser som skal vises eller ikke.
Mobiltelefon og smart klokke applikasjone gir deg intensitetssonene, tid og prosent% i hver sone, hjertefrekvens, prosent% av maksimal hjertefrekvens, kalorier, avstand, hastighet og tid.
Med Showfit Class Creator kan du når som helst og hvor som helst i verden, skape og lage din egen og unike gruppetrening presentasjon, og deretter laste filen opp eller ned fra skyen til SCC.
Del gruppetreningsprogram og treningspresentasjonen med hvem du vil rundt omkring i verden, og be dem også om å gi deg tilbakemelding.
Da kan dere lære av hverandre og forbedre hverandre som gruppetrening instruktører og personlige trenere
Showfit gir deg muligheten til å være kreativ og lage originale multimedie presentasjoner med treningsinformasjon blandet med underholdning. En god blanding mellom seriøs og relevant treningsinformasjon og underholdning.
Velge mellom flere språk
Effektivitet
Enkel å bruke
Gir bedre oversikt
Globale verktøy og tilkobling
Tilpass etter dine ønsker og behov. Fleksible innstillinger.
KONTAKTINFORMASJON
  • contact@showfit.com

  • 0047 98630600 , 0047 22372756

  • Showfit AS
    Hesselberg Gate 15A
    0555 Oslo, Norway

NORGE - OSLO